Annet van Leeuwen

Wat ik het liefste doe is ruimtes en interieurs kloppend maken. Het vormgeven, (her)inrichten en afstylen van ruimtes is echt mijn ding.

Toen ik op mijn 25e een eigen kluswoning kocht en helemaal opging in het (re)stylen van het huis, dat daardoor niet alleen hélemaal bij mij paste maar ook als pand weer helemaal in haar eer was hersteld, realiseerde ik dat ik mijn passie had gevonden. Door veelal gebruik te maken van preloved items, het ‘mee-stijlen’ van eigen bezittingen en hergebruik van authentieke bouwmaterialen combineer ik persoonlijke stijl met duurzaamheid. Ik kan er sindsdien geen genoeg van krijgen. Tot die tijd was ik docent in het onderwijs en reisde ik veel. In 2018 besloot ik mij om te scholen in Eindhoven bij Perk Interieuropleidingen. Na drie jaar studeren had ik mijn diploma en was ik ook op papier interieurvormgeefster/stylist. Daarna deed ik waardevolle ervaring op en nu doe ik waar ik het meest blij van word: Iemand die met de handen in het haar zit met mijn expertise helpen met een samenhangende en prettige leefomgeving. You got me!

“Op basis van jouw wensen, zorg ik voor maatwerk. En dat kan, in ieder budget.”

Het is al jaren dat ik de potentie zie in panden, ruimtes en meubels en hierover graag adviseer. Waar een ander begint te denken over misschien toch maar verhuizen, kan ik nog een scala aan opties opnoemen die de ruimte beter tot zijn recht laten komen of prettiger aan laten voelen. Of het nu vormgeving is (denk aan het verplaatsen van een wandje waardoor de ruimte heel anders aanvoelt), een gedeeltelijk nieuwe inrichting (het verplaatsen van meubelstukken), een gedetailleerd lichtplan (hoeveel spotjes is eigenlijk voldoende?) of het her-stylen van (gebruikte) meubels. Op basis van jouw wensen, zorg ik voor maatwerk. En dat kan, in ieder budget. Neem me mee naar de kringloopwinkel en ik ben in mijn nopjes. Vaak staan er hele toffe items, die in de juiste kleur of setting een echte eye-catcher zijn en een interieur echt eigen maken. En een eigen plek hebben, waar alles ‘klopt’ en jij je fijn en thuis voelt, dat willen we toch allemaal? Want voor iedere bewoner of gezin is een ander interieur passend. Het is vaak het gebrek aan tijd of het hebben van onvoldoende feeling waardoor het jezelf niet lukt. Ook zie ik vaak dat er bij nieuwbouwwoningen heel veel keuzes gemaakt moeten worden, waardoor de samenhang en het overzicht soms lastig is. Laat mij je helpen, ontzorgen en plan een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in. Dan zorg ik met mijn expertise, voor jouw eigen plek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met Annet van Leeuwen

Laat je verrassen met een uniek advies voor jouw woning en maak een direct een afspraak.